Menu
Winkelwagen 0

Hoe werkt het?

1. Gebruik de zoek functie om te zien of wij uw sleutel kunnen bijmaken.
2. Vul uw gegevens in op het contactformulier en druk op verzenden.
3. Uw aanvraag wordt doorgestuurd.
4. Wij nemen contact met u op.

Autosleutel bijmaken

U kunt bij ons terecht voor het bijmaken, kopiëren of dupliceren van uw autosleutel. Wij hebben jarenlange ervaring en beschikken over de meest geavanceerde computer gestuurde machines om uw autosleutel na te maken.

Elektronische code

Bij uw auto wordt dient een elektronische code te worden meegeleverd. Met deze code kunnen wij uw sleutel slijpen of frezen. Mocht u deze code niet bezitten, dan kunt u deze code bij de dealer opvragen. In sommige gevallen kunnen wij de elektronische code omzeilen neem eerst contact met ons op als u niet over de elektronische code beschikt.

Autosleutel met transponder

Een autosleutel met een transponder is een autosleutel waar een startonderbreker in zit. Dit is een chip in de behuizing van de sleutel die een signaal stuurt naar de startmotor waardoor de auto kan starten. Deze beveiliging wordt in heel veel autosleutels gebruikt. Met onze geavanceerde computers kunnen wij de code van dit soort transponders uitlezen en deze gebruiken om een kopie te maken. 

Slijpen en frezen

Wij kunnen het profiel van uw autosleutel uitlezen en gebruiken om een nieuwe autosleutel te maken. Dit geldt voor zowel baardsleutels, met inslijping aan de buitenkanten als voor freessleutels, dit zijn sleutels met een gefreesde baan in de sleutel.Kalkhoven BV